Karriärrådgivning & jobbcoaching – för dig som söker nytt jobb

Som karriär- och jobbcoacher träffar vi dagligen människor som på ett eller annat sätt behöver ta steget vidare. Det kan finnas många orsaker till att vilja ha ett nytt jobb. Oavsett din nuvarande situation hjälper vi dig att sätta målen och göra handlingsplanen som tar dig dit du vill.

Karriärcoach – för dig som har ett jobb men vill ta karriären vidare

Känner du dig färdig på ditt nuvarande jobb? Då är det dags att ta steget vidare. Med hjälp av en karriärcoach går processen mot nytt jobb snabbare, och du får professionellt stöd under tiden. Vi hjälper dig att inventera dina förmågor men också att tänka nytt kring ditt framtida yrkesval. Med oss som bollplank kan du ta din karriär till en ny nivå.

Jobbcoach – för dig som är arbetssökande och söker jobb

Söker du jobb? Med stöd av en jobbcoach har du större chans att hitta rätt. Vi hjälper dig med praktiska saker som att inventera ditt befintliga kontaktnät, skriva ett bra CV och träna inför anställningsintervjun. Vi hjälper dig också att lära känna dig själva, dina behov, dina kontakter och resurser bättre, så att du med ny energi och god självkänsla kan ge dig ut på arbetsmarknaden och hitta ett jobb som är precis rätt för just dig.

Vad kan en karriärcoach/jobbcoach hjälpa dig med?

Någonting får dig att vilja vidare, men många gånger kan målet kännas oklart och vägen dit snårig. Vi hjälper dig att analysera ditt utgångsläge, sätta upp tydliga mål samt välja ut rätt aktiviteter för att ta dig ända fram till nytt jobb.

Våra karriär- och jobbcoacher är certifierade på ACC-nivå inom ICF (International Coach Federation). Vi arbetar utifrån vår egen Carisma-modell, en individuellt anpassningsbar metod som har visat sig vara mycket framgångsrik i jakten på nytt jobb.

Exempel på tjänster vi erbjuder är:

  • Karriärutveckling och karriärplanering
  • Kompetensprofil och fullständig kompetensinventering
  • CV-granskning
  • Kartläggning – vilka är dina personliga resurser?
  • Personligt brev – stick ut ur mängden på rätt sätt
  • Spontanansökningar – så gör du
  • Intervjuträning – toppa formen
  • Kartläggning – var finns jobben som passar dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig till rätt jobb? Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Medlem i Civilekonomerna eller Sveriges Ingenjörer?

Är du medlem i något av fackförbunden Civilekonomerna eller Sveriges Ingenjörer? Då har du chans att få karriärrådgivning och träffa en jobbcoach via Carisma Coaching. Kontakta ditt fackförbund för mer information och för att boka.