Hälsocoaching – för ett gott liv i balans

Små förändringar kan göra stor skillnad, men även den minsta lilla ovana kan vara svår att bryta. En hälsocoach hjälper dig att se konstruktivt på dina beteendemönster. Med vår hjälp kan du sätta rätt mål, och också hitta den där extra kraften som gör att målet till slut blir verklighet. Du gör skillnaden. Vi stöttar dig längs vägen.

Många vill lägga om livsstil, men invanda beteenden kan vara svåra att förändra. Vi erbjuder professionellt stöd för dig som vill må bättre och hitta en sundare balans. Det kan handla om allt från att vilja stressa mindre till att röra sig mer, och kanske både kunna sova och äta bättre. Nyckeln till förändring är att sätta lagom utmanande mål och hitta sina egna, personliga drivkrafter. Vi hjälper dig med båda delarna, och finns sedan med som stöd, hela vägen i mål.

Exempel på vad en hälsocoach kan hjälpa dig med

  • Komma i gång med motion och rörelse
  • Hitta nya matvanor och äta bättre
  • Hantera stress och få vardagen att fungera
  • Motverka och förebygga sömnproblem
  • Nå nya resultat med din träning
  • Hålla i gång de goda vanorna över tid

När du träffar en hälsocoach är det du som står i centrum. Små förändringar eller stora, vi hjälper dig till en bättre balans med utgångspunkt i ditt liv och dina förutsättningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hälsocoaching för företag i samarbete med Inner

Vill ni göra hälsoförbättringar i större skala? Som företag har ni mycket att vinna på att hjälpa era medarbetare till en sundare livsstil. Högre produktivitet och färre sjukdagar, för att nämna två exempel.

I samarbete med Inner Sweden AB erbjuder vi professionell hälsocoaching för företag. Vi hjälper medarbetarna till en sundare vardag och företaget till bättre resultat. Det gör vi genom att analysera utgångsläget, identifiera rätt drivkrafter och utmaningar och sedan planera smarta insatser. Därefter peppar och stöttar vid medarbetarna längs vägen, både i grupp och individuellt.

E-posta till Helén på helen@carismacoaching.se eller ring 0707-83 42 00 för mer information.